Èxit de la Masterclass en Blockchain impartida per Pablo Ruiz

masterclassDijous passat vam assistir a la Màsterclass “Fintech, Cryptomoneda i BlockChain per a directius” que va impartir el  CEO&Co-Founder, The PayPro, Pablo Ruiz. El director de l’Executive MBA Digital Leaders, Lluís Font, va presentar la conferència amb un vídeo del EMBA, que va tenir lloc a la Sala de Graus i va durar al voltant de dues hores i mitja.
Pablo Ruiz, amb la sala plena de gom a gom, va explicar principalment què és i com funciona Blockchain, amb quines cryptomonedes es treballa actualment i de quina manera s’utilitza l’aplicació Ethereum per generar Smart Contracts de cara el futur digitalitzat. Ruiz va assegurar que l’Internet actual que tots coneixem està canviant i que ho seguirà fent a través de Blockchain, ja que aquest esdevindrà l’Internet 3.0.
Durant tota la sessió, els assistents van poder fer arribar els seus dubtes i les seves preguntes entorn a la temàtica, que Pablo va contestar en tot moment i també va ajudar a saber quin tipus de públic assistia a la conferència.
La Masterclass va finalitzar amb la presentació d’un cas d’èxit en el mercat de Blockchain: la seva empresa The Pay Pro. En aquest sentit, el CEO de la companyia va explicar com va sorgir la idea, com es va crear, quina cryptomoneda havien creat i com ha anat evolucionant fins a dia d’avui amb la intenció de crear un banc digital a través de Blockchain.

About the author  ⁄ lasalle2017

No Comments